Nous Marcadors Staedtler Hi ha 5 productes.

Els marcadors Staedtler® Textsurfer incorporen nous colors a la seva família! Tres noves categories de producte que redefineixen el subratllador tal i com el coneixem actualment:

 • Colors Pastel: Staedtler ha creat 7 colors nous de la seva tinta Ink-Jet-Safe en tonalitats pastel, que permeten ressaltar text de forma subtil i elegant.

 • Colors Vintage: Mai t'havies plantejat subratllar amb gris o marró? Ara pots fer-ho, i els resultats són espectaculars! El text continua sent clar i totalment llegible, aportant un toc retro als teus papers.

 • Hidelighter: Segur que més d'un cop t'has trobat amb un document subratllat de dalt a baix, exceptuant frases o paraules concretes. Amb el hidelighter negre d'Staedtler això ja és cosa del passat! La tinta negra et permet ocultar subtilment allò que no és important, però no pateixis, que el text subratllat continua sent llegible, però no es ressalta a la vista.

Ja tens tots els models nous disponibles! 

 • Veure
 • Marcador Staedtler Textsurfer de color negre, que oculta text en comptes de subratllar-lo per deixar visible allò que és important, amb un gran emmagatzematge de tinta per un rendiment extrallarg. Tot i l'ocultació del text sobre el qual s'aplica, en permet la lectura. Assecat ultra ràpid, ideal per a gairebé tots els tipus de paper. Punta de cunya...

  1,16 €
 • Marcador Staedtler Textsurfer, amb un gran emmagatzematge de tinta per un rendiment extrallarg. Tinta Ink-Jet-Safe: els retoladors no borren la impressió d'injecció de tinta ni el text escrit a mà. Assecat ultra ràpid, ideal per a gairebé tots els tipus de paper. Punta de cunya que permet un traç d'1 a 5mm. 

  1,16 €
 • Pack de 10 marcadors Staedtler Textsurfer de colors pastel, amb un gran emmagatzematge de tinta per un rendiment extrallarg. Tinta Ink-Jet-Safe: els retoladors no borren la impressió d'injecció de tinta ni el text escrit a mà. Assecat ultra ràpid. Punta de cunya que permet un traç d'1 a 5mm. Colors: groc, prèssec, rosa, lavanda, menta, llima,...

  11,65 €
 • Pack de 6 marcadors Staedtler Textsurfer de colors pastel, amb un gran emmagatzematge de tinta per un rendiment extrallarg. Tinta Ink-Jet-Safe: els retoladors no borren la impressió d'injecció de tinta ni el text escrit a mà. Assecat ultra ràpid, ideal per a gairebé tots els tipus de paper. Punta de cunya que permet un traç d'1 a 5mm. Colors:...

  7,07 €
 • Retolador fluorescent Staedtler Textsurfer, amb un gran emmagatzematge de tinta per un rendiment extrallarg. Tinta Ink-Jet-Safe: els retoladors no borren la impressió d'injecció de tinta ni el text escrit a mà. Assecat ultra ràpid, ideal per a gairebé tots els tipus de paper. Punta de cunya que permet un traç d'1 a 5mm. 

  1,16 €
Mostrant 1 - 5 de 5 ítems