Amb aquesta promoció, Oficentre t'ho fica molt fàcil per estalviar! Cada cop que compris a la pàgina web d'Oficentre et generem un val de descompte per a la teva següent comanda equivalent al 5% de la primera. A continuació pots trobar la informació legal corresponent a aquesta promoció. Cal tenir en compte que també s'hi apliquen les Condicions d'Ús General d'Oficentre i la Política de Privacitat.

I. ÀMBIT

1. Aquesta promoció tindrà vigència del 15/06/2015 fins al 31/08/2015, període que Grup Oficentre SCCL podrà extendre o reduïr segons les seves necessitats.

2. És aplicable a tots els clients d'Oficentre, tant als que ja disposen de compte de client com als nous registres.

3. Només són aplicables les compres que es facin a través de la pàgina web, en cap cas i sense excepció alguna seràn vàlides per a la promoció les compres realitzades als nostres punts de venda, a través de telèfon, correu electrònic o mitjançant un agent comercial.

II. MECÀNICA

1. Quan Oficentre confirmi la recepció d'una comanda tramitada a través de la plataforma web, s'assignarà un val de descompte equivalent al 5% de l'import de la comanda ja tramitada per a la següent que el client dugui a terme. 

2. Successivitat: Totes les comandes que es duguin a terme durant el període indicat generaran el 5% de descompte sobre la següent comanda, independentment de la quantitat d'aquestes. 

III. EXCEPCIONS

1. Oficentre es reserva el dret d'anul·lar el descompte en cas de que la primera comanda hagi estat anul·lada, no abonada, o refusada pel client.

2. Aquesta oferta no és acumulable a altres promocions que es puguin dur a terme, i els ítems que tinguin aplicades altres regles d'oferta quedaràn fora del descompte.